Klantenservice: 020 - 771 90 53

Proteïne, Eiwitten dieet, Eiwitshake

Begin met een proteïne of eiwittendieet voor flink gewichtsverlies

Een proteinepreparaat zoals een eiwitshake werkt!

SensEthique is de afslankstudio met maar liefst tien locaties in heel Nederland. Wij leveren uitsluitend maatwerk en passen onze methode aan op jouw individuele situatie. Afvallen gebeurt verantwoord door de toepassing van een proteïne dieet oftewel eiwitten dieet in combinatie met fysieke, psychische en emotionele steun. Ook praktisch bieden wij producten aan op onze website, zoals de veel geprezen eiwitshake. Door de persoonlijke begeleiding en combinatie van goede producten kun je tot wel 3 kilo per week afvallen. Ook behoudt je op termijn het gewenste gewicht, waardoor het zogenaamde jojo-effect uitblijft. Met onze producten kun je gewoon eten zoals je gewend bent. Dat wilt jij toch ook?

De voordelen van een proteïne dieet met eiwitten

Een dieet draagt bij om lekker in jouw vel te zitten. Omdat veel mannen en vrouwen in deze tijd te maken hebben met overgewicht, is afvallen een manier om gezond te worden. Met de SensEthique producten uit de webshop, zoals bijvoorbeeld een eiwitshake, is lijnen minder moeilijk. Door een eiwitshake verbrandt je vet om aan jouw behoefte aan energie te voldoen. Een eiwitten dieet, ook wel proteïne dieet genoemd, heeft veel voordelen:

  • Door kant en klare preparaten makkelijk te volgen;
  • Weinig tot geen hongergevoel;
  • Geen verlies van spiermassa terwijl vet verdwijnt;
  • Proteïne zorgt voor helende werking van de huid;
  • Snel gewichtsverlies.

Koop die eiwitshake bij de SensEthique webshop

In onze webshop ziet u veel uiteenlopende producten. Van bak producten die koolhydraatarm zijn tot producten die passen in een eiwitdieet. Bereik ook jouw doelen en behoudt jouw ideale gewicht! Informatie over gezond en effectief afvallen? Bel SensEthique 020-7719053. Alle adresgegevens en telefoonnummers van onze vestigingen vindt je op onze contactpagina.

Meer pagina's

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top