Klantenservice: 020 - 771 90 53

Eiwit shake, Koolhydraatarm dieet

Verantwoord afvallen bij Sensethique met een eiwitdieet of koolhydraatarm dieet werkt

Afvallen met een eiwitshake was nog nooit zo snel en gezond!

Afvallen, maar dan snel en gezond is maatwerk bij Sensethique. Bij onze tien locaties in heel Nederland was verantwoord afvallen met een combinatie van een eiwitdieet en koolhydraatarm nog nooit zo makkelijk. Nog lekker op de koop toe! Met onze unieke behandelmethode en producten zoals een eiwitshake, kun je tot wel 3 kilo per week afvallen. Daarnaast kun je gewoon eten zoals je gewend bent. Sensethique steunt mensen in alles wat met afvallen te maken heeft, zowel psychisch, emotioneel, fysiek en praktisch. Want ook dat speelt allemaal een rol. Door jouw persoonlijke begeleiding, een eiwitdieet met een SensEthique eiwit shake of een koolhydraatarm dieet, zit je snel uitstekend in jouw vel! Op onze website zie je al die heerlijke, maar ook goed werkende Sensethique producten.

Afvallen met een eiwit shake helpt, want je lichaam verbrandt vet

Waar wij vanuit gaan bij Sensethique is dat een gezonde geest in een gezond lichaam zit. Voor veel mensen is afvallen de basis om een gezond lichaam te krijgen omdat veel mensen te kampen hebben met overgewicht. Met de beste Sensethique producten uit de webshop is dat niet zo moeilijk. Met eiwitshakes krijg je een hoog percentage eiwitten binnen en vrijwel geen vetten, lactose en koolhydraten. Daardoor gaat het lichaam vet verbranden om aan zijn energiebehoefte te voldoen. Bij zo’n eiwitdieet heb je ook nog eens minder honger. En eiwitten passen ook heel goed in een koolhydraatarm dieet.

Bereik jouw ideale gewicht en koop Sensethique producten op de webshop

Onze webshop geeft je een kijkje in de koolhydraatarme keuken. Met deze producten helpen wij om jouw doel te bereiken en jouw ideale gewicht te behouden. Meer weten over gezond afvallen bij Sensethique? Bel naar 020-7719053. Op onze contactpagina vindt je de adresgegevens van onze vestigingen.

Meer pagina's

Back to Top