Klantenservice: 020 - 771 90 53

Afslankstudio, Diëtist Amsterdam

Op zoek naar een afslankstudio in Amsterdam met een diëtist die als professional is onderlegd? Ga naar Sensethique!

In Amsterdam afvallen was nog nooit zo effectief

Sensethique is een afslankstudio in Amsterdam die uitsluitend maatwerk levert. Wij passen de methode aan op jouw persoonlijke situatie. Daarom was afvallen in Amsterdam met een diëtist die vier jaar daarvoor is opgeleid, nog nooit zo makkelijk en langdurig. Door onze unieke Senseethiquemethode ontstaat een samenspel waardoor als je bij ons vertrekt in alle opzichten meer in balans bent. Je staat in contact met jezelf en bent bovenal: slank! Woont jij in Amsterdam en wil jij ook afvallen bij een professionele afslankstudio? Maak een afspraak met onze diëtist in Amsterdam op nummer: 020-7719053. Of bekijk nu onze website voor uitgebreide informatie over onze afvalmethode.

Onze diëtist in Amsterdam werkt persoonlijk en resultaatgericht

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het uitgangspunt van Sensethique, de unieke afslankstudioin Amsterdam waar afvallen niet meer zo moeilijk is. Onze diëtist kijkt naar de volgende mogelijke, belemmeringen:

  • Psychische;
  • Praktische;
  • Fysieke;
  • Emotionele.

Bij Sensethique geloven we dat door aandacht te schenken aan als deze factoren, een bevredigend en langdurig resultaat behaald kan worden. Dat kan alleen door onze spectaculaire methode, apparaten en producten.

Ga ook slank en gezond door het leven? Neem nu contact op

Wij bieden de mogelijkheid om per week 2 kilo af te vallen. Bel als je wilt afvallen in Amsterdam bij afslankstudio Sensethique naar 020-7719053. Of neem contact op middels ons contactformulier of een mailtje aan:info@sensethique.nl in Amsterdam. Onze diëtist neemt dan spoedig contact met jou op.

Meer pagina's

Back to Top