Klantenservice: 020 - 771 90 53

Afslanken, Afvallen Haarlem. Heemstede

Afvallen in Haarlem of Heemstede doet u bij Sensethique

In Haarlem ging afslanken nog nooit zo gezond en makkelijk!

Gezond Afvallen is maatwerk bij Sensethique bij onze locaties Haarlem en Heemstede. En nog lekker voordelig ook! De speciale behandelmethode maakt het mogelijk om tot wel 3 kilo per week af te vallen, terwijl je vaak gewoon kunt blijven eten. Waar het op neer komt is dat we bij Sensethique Haarlem mensen ondersteunen in alle facetten van het afvallen: emotioneel, psychisch, praktisch en fysiek. Door de intensieve persoonlijke coaching, koolhydraatarme producten, een persoonlijk afgestemd dieet en de Sensethique afslankmachines zit je snel weer goed in je vel en neemt je gezondheid toe! Bel voor afvallen in Haarlem of Heemstede naar: 023-7514515 of kijk op onze website.

afslanken-afvallen-in-haarlem

Ook lekker afslanken? Sensethique Haarlem of Heemstede!

Je bent in zeer goede handen bij on lifestyle instituut. Onze diëtisten ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici en zij volgen regelmatig extra opleiding. Zij hebben de kennis en ervaring om jou op maat en resultaatgericht advies te geven en te coachen in jouw strijd tegen de overtollige kilo’s. Onze afslanktherapeuten helpen jou om anders en bewust te leren eten. De speciale Sensethique apparatuur stelt je in staat om vet op een passieve manier  te verliezen en af te voeren. Tien minuten aangesloten zijn op onze apparatuur, staat gelijk aan acht kilometer lopen. Dat is nog eens gemakkelijk afslanken! Kom je ook voor afvallen in Haarlem of Heemstede bij ons afslankinstituut?

Afslanken in Haarlem met de beste producten uit onze webshop

Meer informatie over afslanken bij Sensethique? Bel naar 023-7514515 in Haarlem voor afvallen. Kijk op de contactpagina voor de adresgegevens van onze vestigingen in Haarlem en HeemstedeOnze webshop geeft je een heerlijk kijkje in de koolhydraatarme keuken van Sensethique.

Back to Top