Klantenservice: 020 - 771 90 53

Over Sensethique

Sneller en gezonder afslanken bij Sensethique
Sensethique is met meer dan 10 jaar ervaring in de behandeling van obesitas het meest gerenommeerde lifestyle instituut van Europa. Afslanken is één ding, maar slank blijven en gezond en lekker in je vel zitten is een tweede. Bij SensEthique werken we met een behandelprogramma dat voor iedere cliënt op maat wordt gemaakt.  

Intake en healthcheck
Voordat de weg naar een slank en gezond leven kan worden bewandeld moet er een uitgebreide intake en healtcheck plaatsvinden.  

Afslank machines
Sensethique werkt met de beste afslank en body-sculp machines in de industrie. Sensethique heeft zich steeds beter ontwikkeld om mensen succesvol te laten afvallen, cholesterol te laten dalen en in veel gevallen diabetes type 2 te laten omkeren.

Afslank- en gezondheidsproducten
Sensethique heeft de afgelopen jaren een aantal baanbrekende afslank- en gezondheidsproducten ontwikkeld. Een aantal producten hebben gezondheidsbevorderende en afslank effecten die medisch zijn vastgesteld door de beste onderzoekers van Europa. 

EFSA medische claims
Veel afslank- en gezondheidsproducten van SensEthique producten hebben één of meerdere EFSA medische claims, die zijn vastgesteld door de Europese Unie. 

Coaching
Bij een nieuw gezond leven is coachen soms nog belangrijker dan onze speciale apparatuur, diëtiek en producten. Met gewichtstoename of het verliezen van een gezond lichaam gaan vaak intensieve levens gebeurtenissen vooraf. Om weer op het pad van gezondheid te komen is een luisterend oor en goede motivatie vaak de sleutel. 

Kennis is afvallen
Bij Sensethique gebruiken wij onze brede kennis voor een creatie van een slanklichaam en een gezonde levensstijl. Kennis is niet te koop maar wel over te brengen op onze lifestyle coaches. Zo weet elke cliënt dat zijn of haar afslank-traject wordt begeleid door gezonde kennis en liefde voor het vak.

Onze afslank methode
De Sensethique methode bestaat uit verschillende fases. De persoonlijke situatie van de cliënt bepaald het stappenplan. Met een uitgebreide intake en healthcheck is resultaat gegarandeerd. 

Afslankdieet
Sensethique heeft een aantal specifieke dieëten ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en informatie van cliënten. Een goed en uitgebalanceerd dieet werkt alleen als er voldoende informatie is over het huidige eetpatroon. Hiervoor doen we bij Sensethique niet alleen een uitgebreide intake maar ook een voedselanalyse. Hierdoor werken de dieëten van Sensethique echt!

Meten is weten
Door onze cliënten veel vragen te stellen kunnen we vaststellen welke onderdelen van het eetpatroon moeten worden aangepast. Ook wordt er gevraagd om periodiek een eet en drink dagboek bij te houden, dit zorgt voor inzicht en vormt een spiegel voor de cliënt. Door te meten weten we welke route blijvend afslankresultaat genereert.

 

Ben je geïnteresseerd om onder begeleiding af te slanken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de Sensethique Lifestyle vestigingen. 

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top