Klantenservice: 020 - 771 90 53

Suikervrij

Wat zijn suikers?

Suikers behoren tot de koolhydraten en zitten van nature in producten. Toch wordt tegenwoordig veel suikers ook als extra toegevoegd in producten om deze zoeter te maken. Suikers bevatten 4kcal per gram en worden snel opgenomen door het lichaam. Producten met veel suikers bevatten als snel te veel suiker dan het lichaam nodig heeft waardoor deze worden opgeslagen als vet in het lichaam. Hierdoor kan overgewicht ontstaan. Ook je gebit wordt snel aangetast door suikers als je veel suikerrijk voedsel eet, waardoor de kans op gaatjes wordt vergroot. Aardappels, pasta en rijst bevatten zetmeel(lange keten van suikers) dat in de darmen zich opsplitst tot losse suikers, deze zetmelen doen er langer over in de darm om verteerd te worden, maar ook deze kun je beter laten staan tijdens een afslankdieet.


Suikervrij dieet

Tijdens het Sensethique suikervrij dieet wordt er vooral gelet op vermindering van de inname van suikers/koolhydraten en is het de bedoeling om bij het dieet suikerrijke producten te laten staan. Producten zoals, snoep, koek, chocolade, frisdrank, brood, pasta, aardappelen en rijst kunnen beter vermeden worden. Een suikervrij dieet is de gemakkelijkste en de beste manier om van die extra kilo’s af te komen en weer een slanker lichaam te krijgen. Wel mag er veel groenten en fruit gegeten worden in dit suikervrij dieet.


Suikervrije/koolhydraatarmen producten

Sommige mensen vinden het lastig om van suikervrije producten af te blijven. Vooral tijdens het afslanken wordt de verleiding erg groot om van bijvoorbeeld een stuk chocolade te snoepen. Daarom heeft Sensethique een lijn aan suikervrije producten ontwikkeld. Zo kan je toch nog genieten van eten zonder meteen schuldig te voelen. Zo hebben wij suikervrije chocolade, suikervrije koekjes, koolhydraatarme pasta, brood en rijst, die weinig calorieën bevatten en waar je nog steeds van kan genieten.

 
Wil je meer weten over suikers en afslanken? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. Interesse in onze suikervrije producten? Suikervrije producten zijn te verkrijgen bij onze Sensethique vestigingen en te koop op onze webshop!

 

 

 

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top