Klantenservice: 020 - 771 90 53

Snel afvallen


Heb je overgewicht? Dan wil je vast zo snel mogelijk van die kilo’s af. Het liefst als het kan in één keer. Toch kan dit helaas niet, het kost inzet en je voedingspatroon moet verandert worden. Daarnaast is het snel afvallen met een crashdieet niet de beste oplossing omdat je vaak het dubbele aan gewicht weer aankomt na het stoppen van zo een dieet. Met de Sensethique methode behoud je het gewenste resultaat zonder jojo effect!

 

Is snel afvallen gezond?

Snelle afname in lichaamsgewicht is niet altijd gezond voor je lichaam. Je hormonale en metabolische systeem kan van slag raken en als je dan ook nog weer terug valt in je oude voedingspatroon komen die kilo’s in meervoud er weer aan. Dit wordt ook wel het jojo effect genoemd, waar je grote kans op hebt als je niet op de juiste manier afvalt. Veel mensen volgen een crashdieet omdat dit snel en gemakkelijk te volgen is, maar weten daarna geen raad meer hoe ze gezond moeten eten om hun ideale lichaamsgewicht te behouden. Vaak is de oorzaak belangrijker dan het gevolg in de bestrijding van overgewicht, obesitas en cellulitis en daarom moet er in jouw lifestyle verandering komen om een gezond slank lichaam te behouden.

 

Weinig eten snel afvallen?

Ook denken mensen door opeens heel weinig te eten dat ze daar mee snel afvallen. Dit klinkt logisch maar werkt in de praktijk vaak niet altijd. Je stofwisseling van je lichaam wordt hierdoor namelijk heel traag, omdat er weinig eten binnen komt. Hierdoor kan het lichaam weinig vet af breken en zullen die kilo’s er moeizaam af gaan. Daarnaast krijg je een flink aantal voedingsstoffen die goed zijn voor het lichaam te kort.

 

Direct resultaat met onze unieke methode:

Onze unieke methode zorgt niet alleen voor een verandering van de onderliggende oorzaak van jouw gewichtstoename maar zorgt ook voor direct resultaat. Door de unieke combinatie van methodes hebben wij bij Sensethique vaak meer en blijvend resultaat dan andere methodes in de markt. Daarnaast is ons dieet in verschillende fases opgebouwd, waardoor het dieet zeer effectief werkt. Door de afbouwfase raakt je lichaam weer langzaam gewent aan een normaal gezond voedingspatroon.

 

Detox fase

Door het afvoeren van de opgebouwde gifstoffen wordt er via onze unieke detox fase een basis gelegd voor een gezond en snel afslank-traject.  Door veel verschillende factoren, waaronder slecht voedsel, krijgen wij gifstoffen in ons lichaam. Deze worden vaak opgeslagen in de vetcellen. Door de detoxfase wordt je lichaam gereinigd en zullen vetcellen zich afbreken om de gifstoffen af te voeren. Dit brengt de stofwisseling weer sneller op gang waardoor de detoxfase een goede basis is voor dat je begint aan een afslankdieet.


Meer informatie over afvallen:

Wil je meer informatie over snel afvallen? Neem dan contact op met één van de Sensethique Lifestyle vestigingen. 

Neem ook eens een kijkje in onze webshop voor professionele afslankproducten die effectief werken!

 

 

 

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top