Klantenservice: 020 - 771 90 53

Natuurcosmetica

Sensethique heeft 3 verschillende natuurcosmetica voor de huid. Deze cosmetica is 100% puur natuurlijk die de huid weer soepel en glad maakt. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren mooi resultaat. Deze natuurcosmetica is ook goed te gebruiken naast huidverbeterende behandeling. Denk aan cellulite, verslapping van de huid en ouderdomsverschijnselen die met combinatie van deze producten en de afslankapparatuur laten verdwijnen en de huid weer glad en stralend maakt.

Onze Sensethique natuurcosmetica:

Anti-Cellulite Gel
De Anti-Cellulite Gel is 100% natuurlijk en bestaat uit hoogwaardige ingrediënten voor een krachtige dieptewerking op het bindweefsel. De sinaasappelhuid wordt effectief tegengegaan en de huid wordt aanzienlijk verstevigd en glad. Littekens en vervormingen ten gevolge van cellulite worden verzacht en duidelijk verminderd. Deze gel wordt ambachtelijk vervaardigd, is geschikt voor ieder huidtype, dierproefvrij en zonder synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen of minerale oliën.

Sculpture Body Oil
De Sculpture Body Oil is 100% natuurlijk en bestaat uit hoogwaardige ingredienten voor een krachtige dieptewerking op het bindweefsel. Deze olie gaat vetvorming en vochtophoping tegen. Het verstevigd de verslapte huid en maakt deze soepel en glad. Deze olie draagt tevens bij aan het afnemen van de omvang van de hudi en is daarmee ook zeer geschikt voor gebruik bij het afslankproces. Deze olie wordt ambachtelijk vervaarddigd, is geschikt voor ieder huidtype, dierproefvrij en zonder synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen of minerale oliën.Collageen Pro
Collageen Pro is het meest geavanceerde collageen product ter wereld. Er is gebruik gemaakt van de allerbeste ingrediënten en het is alleen gezoet met puur stevia extract. Gegarandeerd vrij van: gluten, melkproducten, soja, conserveringsmiddelen, synthetische kleur en smaakstoffen. 100% natuurlijk product met een frisse citroensmaak!

Elke vrouw wilt een mooie egale en gladde huid, toch word de huid door veroudering rimpeliger en verliest het zijn elasticiteit. Sensethique Collageen Pro bestaat uit peptide die zorgen voor stimulering van de aanmaak van collageen. Collageen zorgt voor vernieuwing van de huidcellen. Waardoor de huidstructuur word onderhouden en de huid flexibel en elastisch blijft. Goede aanvulling op een huidverbeteringbehandeling.

Voordelen van Collageen Pro:
-       Soepele huid
-       Egale huid
-       Gladde huid
-       Voorkomt diepe rimpels
-       Jonger uit ziende huid
-       Hulpmiddel bij afslanken
-       Gaat gewrichtspijn tegen
-       Verminderd broosheid van botten
-       Verstevigd spieren

 
Afslanken&Collageen Pro
Sensethique Collageen Pro zorgt voor een verzadigend gevoel waardoor de eetlust word verminderd en dus ook het aantal calorieën die u binnen  krijgt. Collageen Pro zorgt ook voor stevigere spieren. Spieraanmaak staat in relatie met afvallen. Collageen Pro bied dus 2 factoren om overgewicht te verminderen.

 

Natuurcosmetica laten jouw huid weer stralen!

Interesse in deze cosmetica? Kijk dan snel op onze webshop!

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top