Klantenservice: 020 - 771 90 53

Koolhydraatarm brood

Wat is koolhydraatarm brood?

Koolhydraatarm brood is brood met een verlaagd koolhydraatgehalte. Wettelijk gezien mag brood koolhydraatarm heten als er tenminste 30% minder koolhydraten inzitten dan vergelijkbaar brood.

Verschil tussen koolhydraatarm- en traditioneel brood?

In traditioneel brood is het belangrijkste ingrediënt tarwemeel. Omdat tarwemeel veel koolhydraten bevat, wordt dit ingrediënt bij koolhydraatarme broodsoorten gedeeltelijk vervangen door andere ingrediënten. Dit koolhydraatarmbrood bevat in plaats de vele koolhydraten meer eiwitten en is het dus een eiwitrijkbrood.

Verschil koolhydraat- arm en armer

Koolhydraatarm brood uit de bekende supermarktketens zijn veelal koolhydraat ARMER , maar bevatten nog steeds te veel snelle suikers en ongezonde toevoegingen. Dit zorgt ervoor dat u tijdens een afslanktraject minder snel zal afslanken. Het SensEthique koolhydraatarmbrood is koolhydraat ARM en bevat dus weinig koolhydraten en veel vezels. 

Het beste koolhydraatarm brood

Het Sensethique koolhydraatarm brood is uniek en het beste in zijn soort . Per 100 gram (ruim 3 sneetjes) Sensethique koolhydraatarm brood bevat het slechts 2,2 gram opneembare koolhydraten.

Als je dit vergelijkt met normaal bruin brood per 100 gram (ruim 3 sneetjes) bevat deze 48 gram koolhydraten. Dit betekend dat je bijna onbeperkt koolhydraatarm brood van Sensethique kunt eten zonder dat je aankomt.

Voedingsvezels in koolhydraatarm brood

Naast dat het Sensethique brood koolhydraatarm is  bevat het ook veel voedingsvezels. Voedingsvezels zijn goed voor de darmen en geven daarnaast een verzadigend gevoel. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een smakelijk product zonder koolhydraten. Zo kun je heerlijk genieten en afslanken. 

 

Het Sensethique koolhydraatarm brood is te bestellen op onze webshop of te koop bij onze vestigingen.

Meer weten over koolhydraatarm brood? Neem dan contact op met één van de Sensethique vestigingen.

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top