Klantenservice: 020 - 771 90 53

Himalayazout

Himalayazout superfood

Himalayazout is een bijzonder mineraalrijke en oeroude vorm van zout. Het bijzondere aan deze variant van zout is het feit dat het een gezonde vorm van zout is, in tegenstelling tot het voor ons zo bekende tafelzout of keukenzout, wat bewerkte zoutvormen zijn. Daarom word Himalayazout ook wel een superfood genoemd. Himalayazout werd gewonnen uit de afzetting van oerzout, toen het Himalaya gebergte nog laagland was en gedeeltelijk de zeeën van destijds vormden.

Himalayazout is een zout wat perfect door het lichaam wordt opgenomen. Het bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen.


Himalayazout zorgt voor: 

- Versterking van het afweersysteem 
- Bevordering van het fysiologisch evenwicht 
- Stimulering van de stofwisseling 
- Zuivering van het lichaam 
- Vitalisering en harmonisering 
- Vermindering van de behoefte aan overmatig zoete zoute en vette voeding

Mensen met een zoutarm dieet kunnen Himalayazout in dosering gebruiken die de arts voorschrijft ter vervanging van ander zout.Lekker met? 

Himalayazout is te gebruiken tijdens het bereiden van zowel gekookte, als ook rauwe maaltijden. Dit varieert van verschillende maaltijden, soepen, salades, snacks en andere heerlijke bites. Ook is het lekker en gezond om een snufje Himalaya zout toe te voegen aan verschillende soorten smoothies, al is het afhankelijk wat voor smaak je voor ogen hebt. Voornamelijk in combinatie met verschillende groentes en bepaalde fruitsoorten zoals avocado en tomaten is het bijzonder lekker om een snufje Himalayazout toe te voegen.

 

Kijk op onze webshop voor Himalayazout of meer superfoods! Wil je nog meer weten over Himalayazout neem dan contact op met onze Sensethique vestigingen.

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top