Klantenservice: 020 - 771 90 53

Collageen Pro

 

Wil je ook zo een mooie gladde huid zonder onevenheden? Weg met de rimpels, pigmentvlekken of puistjes? Collageen Pro is het nieuwe huidproduct die tegen alle huidproblemen effectief werkt!  Collageen Pro laat je huid weer stralen en laat je er jonger uit zien!

Wat is Collageen?

Collageen is het meest geavanceerde collageen product ter wereld. Er is gebruik gemaakt van de allerbeste ingrediënten en het is alleen gezoet met puur stevia extract. Gegarandeerd vrij van: gluten, melkproducten, soja, conserveringsmiddelen, synthetische kleur en smaakstoffen. 100% natuurlijk product met een frisse citroensmaak!

Elke vrouw wilt een mooie egale en gladde huid, toch wordt de huid door veroudering rimpeliger en verliest het zijn elasticiteit. Sensethique Collageen Pro bestaat uit peptide die zorgen voor stimulering van de aanmaak van collageen. Collageen zorgt voor vernieuwing van de huidcellen. Waardoor de huidstructuur word onderhouden en de huid flexibel en elastisch blijft. Goede aanvulling op een huidverbeterendebehandeling.

Collageen Pro bevat naast collageen peptide ook nog andere goede werkzame stoffen die bekend staan om hun positieve effecten op de huid. Zoals het bestanddeel MSM, dit wordt ook wel een superfood genoemd en staat bekend om zijn krachtige werking op de huid. MSM is ook erg goed tegen puistjes, zorgt namelijk ervoor dat de doorbloeding van de huid beter wordt en zo de afvalstoffen kan afvoeren, talfproductie minder wordt en de huid hersteld. 

Voordelen van Collageen Pro:

-       Soepele huid
-       Egale huid
-       Gladde huid
-       Voorkomt diepe rimpels
-       Jonger uit ziende huid
-       Hulpmiddel bij afslanken
-       Gaat gewrichtspijn tegen
-       Verminderd broosheid van botten
-       Verstevigd spieren

Afslanken&Collageen

Sensethique Collageen zorgt voor een verzadigend gevoel waardoor de eetlust wordt verminderd en dus ook het aantal calorieën die u binnen krijgt. Collageen zorgt ook voor versteviging van de spieren. Spieraanmaak staat in relatie met afvallen. Collageen bied dus 2 factoren om overgewicht te verminderen en die overbodige kilo's kwijt te raken!

 

Interesse in Collageen Pro? Kijk dan snel op onze webshop 

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top