Klantenservice: 020 - 771 90 53

Afslankproducten

Afvallen is niet gemakkelijk, je voedingspatroon aanpassen is dan ook een flinke stap. Om je een extra handje te helpen met het afvallen heeft Sensethique een assortiment aan verschillende afslankproducten.

Wat zijn afslankproducten?

Sensethique heeft verschillende afslankproducten die een goede aanvulling zijn op het afslankdieet en de afslankapparatuur die bij de behandeling worden gebruikt. Deze combinatie van verschillende methode van afslanken is een zeer effectieve manier om af te vallen met gegarandeerd resultaat.


Welke afslankproducten heeft Sensethique? 

Sens E Slim: dat is de enige echte natuurlijke maagballon. Door middel van capsules die een soort vezel bevat die ingenomen moeten worden, creeert deze vezel, doordat deze zich uitzet, een natuurlijke maagballon in je maag. Hierdoor verminderd de trek en zin naar zoetigheid.
African mango: de African mango capsules zorgen voor een verhoogde stofwisseling, waardoor vetcellen sneller worden afgebroken en afvalstoffen sneller het lichaam verlaten.

 

 

 

Afslanktheeën: Green Tea Slim&Fit en onze afslankthee zorgen beide voor een afslankwerkende functie en zorgen voor dat afvalstoffen sneller uit je lichaam worden verwijdert.
Koolhydraatarme producten: ook hebben wij een aantal koolhydraatarme producten in ons assortiment die helpen het dieet gemakkelijker vol te houden. Zo kan er gewoon Sensethique koolhydraatarm brood dagelijks gegeten worden, deze bevatten namelijk zeer weinig koolhydraten en calorieen. Ook koolhydraatarme pasta en crackers kunnen gewoon gegeten worden tijdens het dieet.

 

 

Eiwitshakes: onze eiwitshakes zijn een zeer goede aanvulling op ons dieet en wordt ook zeker aangeraden om deze aan te schaffen. Tijdens het afslanken verlies je namelijk snel spieren, wat niet de bedoeling is. Door de hoge kwaliteit aan eiwitten in de shakes worden deze spieren behouden. Hoe hoger het spiermassa wordt hoe meer vetmassa je verliest. 

Voedingssupplementen: tijdens het afslankdieet kan je niet alle voedingsstoffen die je nodig hebt binnen krijgen. Daarom wordt er ook geadviseerd om Sensethique Total Plus Multivitamine en Omega 2000 aan te schaffen die speciaal aangepast zijn op het Sensethique dieet. Zo kom je geen voedingsstoffen te kort en blijft je lichaam gezond.
Afslankproducten & afslankdieet:

Afslankproducten zijn dus ideaal om het afslankdieet aan te vullen. Zo wordt afslanken nog gemakkelijker en is het dieet ook makkelijker vol te houden. Afslankproducten zijn te verkrijgen bij onze vestigingen en ook in onze webshop!


Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top