Klantenservice: 020 - 771 90 53

Afslanken

Afslanken is voor vele mensen een lastig proces. Na vele pogingen komen veel mensen in het jojo effect terecht waardoor ze de moed opgeven. Daarom is het ook belangrijk om hulp te zoeken bij afslanken, zodat je er niet alleen voor staat en onder professionele begeleiding die extra kilo’s ook echt kwijt gaat raken en met professioneel advies van onze diëtisten jouw streef gewicht behoud.

Overgewicht en afslanken:

Afslanken is erg belangrijk als iemand overgewicht heeft,  het heeft namelijk verschillende gezondheid voordelen voor het lichaam maar ook voor het mentale aspect. Weer tevreden en zelfverzekerd over jezelf voelen is een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven om je goed te voelen. Wij bieden ondersteuning bij het afvallen zowel fysiek als mentaal. Durf de strijd weer aan te gaan tegen die vervelende onnodige kilo’s!

Waarom afslanken zo belangrijk is:

- Weer zelfverzekerd voelen
- Je kunt weer stralen
- Meer energiek & fit
- Vermindert de kans op ziektes
- Beter voor je lichaamsbouw
- Beter voor je hart- en vatenstelsel
- Beter voor je gehele lichaam
 

Afslank methode:

Bij Sensethique is de afslank methode gebaseerd op een koolhydraatarmdieet. Dit betekent dat koolhydraatrijke producten vermeden moeten worden en veel eiwitrijke producten gegeten moeten worden. Eiwitten zijn goed voor het lichaam en behouden de spiermassa. Hierdoor worden de contouren strakker en wordt je lichaam slanker. Naast het dieet wordt er bij Sensethique gebruik gemaakt van verschillende apparatuur die het afslanken helpen bevorderen. Per persoon wordt er gekeken welke apparatuur er nodig is.
 

Hulpmiddelen bij afslanken:

Naast het dieet en de apparatuur heeft Sensethique ook een productlijn met afslankmiddelen. Die belangrijk zijn om die extra kilo’s kwijt te raken en het afslankproces vergemakkelijken. Onze producten zijn op natuurlijke basis en van zeer hoge kwaliteit.

- Sensethique natuurlijke maagballon
- Eiwitshakes
- Superfoods
- African Mango (verhoogd de stofwisseling)
- Afslanktheeën
- Koolhydraatarme producten (brood, pasta, jams, dressing en chocolade)

 

Kijk voor het gehele assortiment in onze webshop!

 


Conclusie afslanken:

Afslanken is belangrijk voor een gezond & fit leven en vol van zelfvertrouwen. Zoek professionele hulp om je te helpen om die extra kilo’s kwijt te raken. Sensethique helpt je te ondersteunen tijdens het afslankproces naar een slank mooi lichaam!

 

Neem contact op met één van de Sensethique vestigingen voor meer informatie over afslanken.
 

 

 

 


Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top