Klantenservice: 020 - 771 90 53

Wil jij gezond vermageren? Bij Sensethique ben je bij het juiste adres. Bij Sensethique werken we toe naar jouw streefgewicht! Of het nu 5 of wel 20 kilo is, jouw streefgewicht zullen we behalen met onze speciale Sensethique methode!

 

Vermager dieet

Ons koolhydraatarmdieet is geen hongerdieet, maar een gezond dieet waarbij veel groente en fruit worden gegeten. Koolhydraatrijke producten zoals pasta, rijst en aardappels worden in de vermager fase vermeden, maar worden later weer beetje bij beetje opgebouwd, zodat er geen jojo effect ontstaat. Koolhydraatrijke producten worden bij het begin vermeden, omdat deze producten vaak een boel calorieën bevatten en vaak de boosdoener zijn van overgewicht. Bij ons dieet mag er wel veel gezonde (katabolische) groenten en fruit gegeten worden. Daarnaast worden er ook veel eiwitten gegeten om zo het spierverlies, wat vaak bij afvallen op treed, tegen te gaan. Zo worden de contouren mooi strak en slank.

 

Afslankmachines

Bij Sensethique kan er gebruik gemaakt worden van onze geavanceerde afslankapparatuur. Wij bieden verschillende afslankapparatuur aan, bij het eerste consult wordt er gekeken welke afslankmachine het beste bij jou past. Wij hebben onder andere de bodyter, die zorgt voor spierversteviging, vetverbranding en zorgt voor een mooiere huid. Dit apparaat werkt met grote pads die op het lichaam worden geplaatst en zo elektronische stootjes afgeeft, waardoor de spieren samentrekken. Doormiddel van de pads, kan je precies afslanken op de plekken die jij specifiek wilt!

 

Light producten

Ook helpen onze light producten om jouw lichaam te vermageren. Ons koolhydraatarm brood bevat maar liefs 2,2 gram koolhydraten en onze light chocolade bevat 50% minder calorieën dan gewone chocolade. Daarnaast hebben wij ook nog raw pasta, noodles en rijst die maar 12 calorieën per portie leveren. Zo kun je toch nog genieten van dit soort lekkere producten zonder ze te moeten laten staan. Daarnaast hebben wij ook een heel assortiment aan superfoods!

 

Kijk op onze webshop voor meer producten die helpen bij het gezond vermageren!

 

Voor meer informatie of om een afspraak te plannen, neem contact op met een van onze Sensethique vestigingen!

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top