Klantenservice: 020 - 771 90 53

Gewicht verliezen Amsterdam

Afvallen in Amsterdam en omstreken doet u bij Sensethique

In Amsterdam ging afslanken nog nooit zo gezond en snel!

Afvallen is maatwerk bij Sensethique bij onze locaties Amsterdam en omstreken. Onze unieke behandelmethode maakt het mogelijk om tot wel 3 kilo per week af te vallen, terwijl je vaak gewoon kunt eten zoals je gewend bent. Waar het op neer komt is dat wij mensen ondersteunen in alle facetten van het afvallen: emotioneel, psychisch, praktisch en fysiek. Door een intensieve persoonlijke begeleiding, koolhydraatarme Sensethique producten, een katabolisch dieet en de Sensethique afslankmachine zit je gezond en snel weer goed in je vel! Bel voor afslanken in Amsterdam naar:020-7719053 of kijk op onze website.

Ook lekker afvallen? Sensethique Amsterdam!

Je bent in professionele handen bij Sensethique. Zo staan onze diëtisten ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en volgen zij regelmatig bijscholingen. Zij hebben de kennis en ervaring om u passend en resultaatgericht te adviseren en te ondersteunen in uw strijd tegen de kilo’s. Onze afvaltherapeuten helpen je om katabolisch en bewust te leren eten. Het Sensethique apparaat stelt je in staan om vet op een passieve manier te verbranden. Tien minuten hierop aangesloten zijn, staat gelijk aan acht kilometer lopen. Dat is nog eens prettig afvallen! Kom je ook voor afvallen in Amsterdam naar ons afslankinstituut?

Afslanken in Amsterdam met heerlijke webshop producten

Wil je meer weten over afvallen bij Sensethique? Bel naar 020-7719053 in Amsterdam voor afvallen. Kijk op de contactpagina voor de adresgegevens van onze vestigingen in Amsterdam. Onze webshop geef je een heerlijk kijkje in de koolhydraatarme keuken van Sensethique.

Back to Top