Klantenservice: 020 - 771 90 53

Effectief afvallen

Wil jij effectief afvallen? Dan ben je bij Sensethique bij het juiste adres. Onze methode bestaat uit 3 onderdelen die jou op 3 verschillende manieren helpen om af te vallen en een blijvend resultaat op leverd. Zo volg je bij ons een volwaardig afslankdieet, krijg je een behandeling op onze speciale wetenschappelijk bewezen afslankapparatuur en kan je gebruik maken van onze lijn aan afslankproducten, die zeer effectief werken.

Effectief afvallen met het afslankdieet

Ons afslankdieet is een volwaardig dieet waar veel groente, fruit en eiwitrijke producten worden gegeten. Koolhydraten zoals brood, pasta en rijst worden weg gelaten, dit zijn namelijk de boosdoeners van de vele calorieën. Deze worden in de eindfase wel weer langzaam opgebouwd voor een normaal voedingspatroon. Dit dieet heeft een effectief effect op het afvallen.

Effectief afvallen met afslankapparatuur

Effectief afvallen gebeurt ook in combinatie met onze afslankapparatuur. Wij bieden verschillende afslankapparatuur met verschillende programma’s, voor ieder persoon kan de juiste behandeling gekozen worden. Zo hebben wij onder andere biostimulatie, lymfedrainaige, cellulite behandeling en spierversteviging.

Effectief afvallen met afslankproducten

En om het afvallen helemaal goed effectief te laten verlopen hebben wij een lijn aan afslankproducten. Onze producten zijn van natuurlijke basis en bieden een goede ondersteuning tijdens het afvallen. Zo hebben wij de natuurlijke maagballon die zorgt voor een zeer verzadigend gevoel waardoor snacken verleden tijd wordt. Ook hebben wij koolhydraatarm brood, pasta, rijst, noodles en crackers die bijna geen koolhydraten en dus geen calorieën bevatten.  Daarnaast hebben wij verschillende eiwitshakes als aanvulling bij het dieet om spieren te behouden(spier toename en behoud staat in relatie met vetafname). Ook hebben wij een aantal superfoods die een goede aanvulling zijn op je voeding, deze zorgen voor bijvoorbeeld een goede weerstand, maakt je energieker, ondersteund het afvallen, verhoogd vetverbranding, voor een betere stoelgang etc.

Interesse in deze effectieve afslankbehandeling? Neem dan contact op met onze Sensethique vestigingen om een afspraak te maken! Onze afslankproducten zijn ook te verkrijgen op onze webshop

Back to Top