Klantenservice: 020 - 771 90 53

Buik afslanken

Wil je dat je specifiek afslankt bij je buik? Bij Sensethique kunnen wij de behandeling speciaal richten op het buikgebied, waardoor je een mooie slanke buik krijgt met strakke contouren. Onze apparatuur kunnen specifiek gericht worden op de probleemzones en deze intensief behandelen. Onze afslankapparatuur zorgt namelijk voor vetafbraak en spierversteviging waardoor je specifiek kan afslanken van je buik.

Buik afslanken met koolhydraatarmdieet

Daarnaast kan er bij Sensethique een koolhydraatarmdieet gevolgd worden om zo het afslanken op de buik te bevorderen. Ons dieet is een volwaardig dieet met veel groente, fruit en eiwitrijke producten. Daarnaast kan er speciaal Sensethique koolhydraatarmbrood, pasta, rijst en noodles gegeten worden. Ons dieet bevat veel vezels en eiwitten waardoor je snel een vol gevoel krijgt, dus zeker geen hongerdieet! Samen met  dit dieet en de apparatuur zal je buik extra goed afslanken.

Buik afslanken met afslankproducten

Ook hebben wij een lijn aan afslankproducten in ons assortiment, deze is te vinden in onze vestigingen en op onze webshop. Deze producten ondersteunen het proces van afslanken, ook rond het buikgebied. Zo hebben wij onder andere de natuurlijke maagballon in onze assortiment die zorgt voor een vol gevoel, daarnaast hebben wij verschillende superfoods zoals African Mango, Acaibessen en Chlorella die zorgen voor een hogere stofwisseling en een hogere vetverbranding.

Alles bij elkaar is de perfecte manier om zo snel mogelijk een mooie platte slanke buik te krijgen met blijvend resultaat.Hierdoor hoef je niet meer onzeker te voelen over je buik. 

Buik afslanken belangrijk voor je gezondheid 

Vetophoping is op de buik ook een risico voor je gezondheid en daarom ook belangrijk om hier de vetmassa te verminderen. Het vet bij je buik is namelijk niet alleen zichtbaar aan de buitenkant maar bevind zich ook dieper in het lichaam rond de organen wat zich risico’s mee kan brengen. Afslanken van de buik is daarom van belang voor je gezondheid en weer om je goed in je vel te voelen! 

Voor meer informatie over het afslanken van je buik. Neem contact op met één van onze Sensethique vestigingen.

Neem ook eens een kijkje in onze webshop!

  

Back to Top