Klantenservice: 020 - 771 90 53

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een techniek die gebruikt wordt bij zowel de cosmetische therapie, fysiotherapie, oncologie als angiologie (arteriële doorbloedingsstoornissen) voor drainage en om oedeem in bloedvatenstelsels en lymfestelsels te reduceren. Het activeert de circulatie van het (bloed)vaatstelsel en het lymfestelsel en stimuleert hierdoor de absorbtie van extracellulair vocht en draineert dit naar de organen.

Hoe werkt Lymfedrainage?

Het menselijk lichaam bevat twee vaatstelsels:

- het bloedvatenstelsel en
- het lymfestelsel

Het bloedvatenstelsel verzorgt de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen in het lichaam en het lymfestelsel verzorgt de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht in het lichaam. Het verschil tussen de twee vaatstelsels is dat het bloedvatenstelsel een 'pomp' heeft: het hart. Dit verzekert ons ervan dat (indien geen gebreken) ons lichaam continue overal wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

Het lymfestelsel echter heeft geen pomp. De circulatie in de lymfebanen wordt gestimuleerd door de beweging van het lichaam. Door verkeerde gewoontes zoals te vet eten, roken en alcohol drinken en te weinig bewegen raken de lymfebanen verstopt en krijgen we dus ophopingen van overtollig vocht (oedeem) en afvalstoffen met alle nadelige gevolgen van dien. Met lymfedrainage wordt de doorstroming van de lymfebanen weer op gang gebracht, waardoor overtollig vocht en afvalstoffen weer worden afgevoerd.

Bij Sensethique lifestyle werken we met medisch goedgekeurd lymfedrainage apparaat. Wij zijn deskundig op het gebied van oedeem en doorbloeding behandelingen. Onze afslanktherapeuten kunnen je in een persoonlijk gesprek adviseren over de behandel mogelijkheden van lymfedrainage. 


Meer info over Lymfedrainage?

Ben je geïnteresseerd in een Lymfedrainage behandeling? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de Sensethique vestigingen. 

De lymfedrainagebehandeling kan met verschillende apparatuur behandeld worden.


Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top