Klantenservice: 020 - 771 90 53

Eiwitdieet

Tijdens het eiwitrijke dieet worden koolhydraten vermedenen en vervangen door eiwitrijke voeding met veel groente en fruit. Sensethique heeft een aantal eiwitrijkevervangers zoals het Sensethique eiwitrijkbrood, -crackers, -pasta, -noodles en -rijst(dit zijn koolhydraatarme producten). Ook wordt het dieet aangevuld met eiwitshakes om te zorgen voor het spierbehoud tijdens het afvallen. Eiwitten hebben een goede werking voor het lichaam en zorgen voor spieraanmaak waardoor afvallen zeer gemakkelijk gaat en het vetpercentage daalt. 

Eiwitten zijn goede voedingsstoffen voor het lichaam. Door een eetpatroon met voeding met veel eiwitten te hanteren zul je uiteindelijk veel gewicht kunnen verliezen. Jouw streefgewicht is dan ook te bereiken met een eiwitdieet.

 

Fases eiwitdieet:

Afvallen met het eiwitdieet verloopt in 4 blokken:

  • Blok 1: Val je zeer snel af en eet je alleen speciale eiwitrijkeproducten met verse groenten.
  • Blok 2: Eet je speciale eiwitproducten en verse groenten en 1x per dag vlees, vis of een vegetarisch product. Tot maximaal 1200 kcal per dag, bestaande uit minimaal 70 gram eiwitten en maximaal 50 gram koolhydraten.
  • Blok 3: Ga je langzaam weer koolhydraten eten in combinatie met speciale eiwitproducten. Het kan zijn dat je nog een beetje afvalt, maar meestal blijf je op je streefgewicht.
  • Blok 4: Ga je weer normaal eten om op streefgewicht te blijven.

Je zult merken na een aantal dagen of een week dat het eiwitdieet ook daadwerkelijk helpt bij het verliezen van gewicht.


Advies over het eiwitdieet:

Sensethique geeft jou het beste advies over het eiwitdieet, onze specialisten gaan met u om de tafel zitten om u hierover voldoende te informeren.

Ben je geïnteresseerd om het eiwitdieet te volgen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de Sensethique vestigingen. 

                                                                                                                                                                                                                         

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top