Klantenservice: 020 - 771 90 53

Coaching


De laatste pijler waar we bij Sensethique zeer aan hechten is de begeleiding door onze afslanktherapeuten. Gemiddeld zul je twee keer per week persoonlijk contact hebben met je coach, waarbij je wordt gewogen en ingebonden op de Sensethique machine. Vervolgens bespreken we de resultaten en vorderingen en is er aandacht voor mogelijke obstakels en vragen waar je mee te maken hebt gekregen. In deze sessies zullen we steeds terug komen bij je persoonlijke profiel, welke op deze manier steeds gedetailleerder wordt. Zo krijgen zowel jij als je coach steeds beter inzicht in en grip op relevante problematiek. Indien nodig zullen wij bovendien contact hebben met andere behandelaars. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan artsen, psychotherapeuten of personal trainers. Op deze manier creëren we een optimale begeleiding van alle facetten die belangrijk zijn voor jouw persoonlijke strijd tegen de kilo's.

Mentale ondersteuning tijdens het afvallen

Natuurlijk is afslanken niet gemakkelijk. Zelfs met een optimale begeleiding kan er een moment komen waarop je het moeilijk krijgt. Je loopt tegen jezelf aan en wordt geconfronteerd met oude patronen en conditioneringen die je voorheen met eten onder controle hield. Juist dan komt er een aspect van jezelf naar de oppervlakte waar je iets aan kunt doen. Dit zijn de momenten waarop je iets over jezelf kunt leren en enorme stappen voorwaarts kunt zetten. Maar het aangaan van de diepere lagen van onze psyche is vaak beangstigend en zelf zien we al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom kun je bij Sensethique ook buiten je normale sessies te allen tijde contact opnemen met een coach die je door de moeilijke momenten heen helpt. Of het nu gaat om praktisch advies of het oplossen van emotionele blokkades, er zit altijd iemand klaar om je op geduldige en betrokken wijze te helpen je weg terug naar jezelf te vinden.

Ben je geïnteresseerd om onder begeleiding af te slanken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van de Sensethique Lifestyle vestigingen. 


Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top