Klantenservice: 020 - 771 90 53

Benen en billen afvallen

 

Wil jij ook van die mooie slanke bovenbenen? Bij Sensethique ben je bij het juiste adres. Onze methode kan speciaal gericht worden op de bovenbenen, billen of andere onderdelen van het lichaam. De bovenbenen en billen worden op 3 verschillende manieren behandeld waardoor onze behandeling zeer effectief werkt.

Door onze gespecialiseerde afslankapparatuur, ons afslankdieet en onze cosmetica producten krijg jij weer de benen waar van je droomt en zijn deze ook nog eens cellulite vrij!

Slanke benen met afslankapparatuur

Wij hebben verschillende afslankapparatuur die speciaal gericht kunnen worden op de benen. Afhankelijk van je lichaamssamenstelling wordt er gekeken welk afslankapparatuur het beste bij jou past! Deze afslankapparatuur zorgen voor vetafbraak, vochtafdrijving, spierversteviging en vermindering van cellulite.

Afslankdieet

Ons afslankdieet is een koolhydraatarmdieet en eiwitrijk. Deze combinatie is een effectieve manier om af te vallen en daarmee een groot succes. Bij ons dieet hoef je zeer zeker niet te verhongeren en kun je lekker genieten van veel groente en fruit. Naast ons dieet hebben wij in ons assortiment veel koolhydraatarme producten zoals pasta, rijst, noodles en brood die wel gegeten mogen worden bij het dieet.


Cosmetica assortiment

In ons assortiment hebben wij een aantal cosmetica producten die helpen om de huid soepel, glad en cellulite vrij te maken. Zo hebben wij een anti-cellulite gel en afslankolie voor de mooie huid. Daarnaast hebben wij ook het geavanceerde product collageen wat van binnen uit werkt. Deze zorgt voor aanmaak van collageen in het lichaam die dan weer zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen. Zo wordt de huid mooi, soepel, verminderd rimpels en verminderd cellulite.

 

 

Kijk snel op onze webshop voor verschillende effectieve afslankproducten!

Wil je ook weer rokjes durven te dragen of een broek dat een maatje kleiner is?
Neem dan snel contact op met Sensethique afslankstudio, wij helpen je graag om het gewenste resultaat te bereiken! 

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top