Klantenservice: 020 - 771 90 53

Afslankapparatuur

Sensethique gebruikt speciale afslankapparatuur bij de Sensethique afslankmethode. Naast het dieet die je volgt is er ook de mogelijkheid om behandeld te worden met verschillende apparatuur om de vetverbranding te verhogen en met name de probleemzones. 10 minuten aan deze speciale apparatuur verbrand je net zoveel calorieën als met 8 kilometer lopen.

Afslanken met afslankapparatuur:

Tijdens de afslankbehandeling van Sensethique word je over het algemeen voor 30 minuten aangesloten op het Sensethique apparaat dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met overgewicht. Twee behandelingen op deze apparaten zal, in combinatie met de katabolische voedingswijzer, een aanzienlijke vetreductie tot stand brengen waarbij je gemiddeld twee tot vier kilo per week afvalt.

Sensethique heeft verschillende afslankapparaten, bij het eerste consult wordt er gekeken welk apparaat het beste bij jou past. De apparaten werken gericht op de probleemzones om zo vetverbranding en aanmaak van spieren op die plekken te bevorderen. Ook voor een strakkere huid, cellulite en vochtafdrijving worden deze apparaten ingezet. De apparaten werken effectief en zorgen voor een mooier slanker lichaam.  

 

Bodyter Premium

Bodyter Premium zorgt, door middel van grote pads die impulsen afgeven, voor een figuur corrigerend effect. Door de drie technieken die de Bodyter gebruikt wordt vetophoping op een effectieve manier behandeld. Het TriActiv effect bestaat uit thermotherapie, electro-stimulatie en electropolatie. Deze drie effecten zorgen voor een figuur corrigerend resultaat, waardoor je er slanker uit gaat zien. Daarnaast verminderd de Bodyter cellulite, gaat huidverslapping tegen, stimuleert de spieren en gaat lokale vetophoping tegen. 

Elektrostimulatie

Doormiddel van kleine pads die op het lichaam wordt geplaatst worden elektrische impulsen afgegeven waardoor de
spieren samentrekken. De contracties zijn te vergelijken met intensief sporten, alleen bij deze behandeling lig je ontspannen op de behandeltafel. Doormiddel van deze elektrische impulsen worden spieren verstevigd, waardoor vetmassa af neemt en een figuur corrigerend effect heeft. Ook worden de celwanden van vetcellen door cavitatie verzwakt waardoor vet zich afbreekt en op een natuurlijke manier wordt verwijdert uit je lichaam.  

Fiets met infrarood licht

Bij deze behandeling moet je actief bewegen op de fiets, ondertussen worden speciale infraroodlampen gericht op de probleemzones. Door de combinatie van bewegen en dit licht wordt de vetverbranding sterk verhoogt.


Sensethique gebruikt professionele apparatuur van zeer goede kwaliteit. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat deze afslankapparatuur een afslankwerkende functie heeft.  

 

Wil je afspraak maken of heb je interesse/vragen over de afslankapparatuur? Neem dan contact op met één van de Sensethique vestigingen.

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top