Klantenservice: 020 - 771 90 53

Behandelingen

De behandeling bij Sensethique omvat een uitgebalanceerd programma, afgestemd op jouw persoonlijke profiel. Ieder traject steunt op de drie pijlers van de Sensethique methode en elk van deze stappen wordt toegesneden op jouw situatie, achtergrond en wensen.

Afslankbehandeling

Tijdens de afslankbehandeling van Sensethique word je over het algemeen voor 30 minuten aangesloten op het Sensethique apparaat dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met overgewicht. Twee behandelingen op dit apparaat zal, in combinatie met de katabolische voedingswijzer, een aanzienlijke vetreductie tot stand brengen waarbij je gemiddeld twee tot vier kilo per week afvalt. De behandeling bestaat uit drie onderdelen:

1. Doorbloeding
Dit is een voorbereiding op het hoofdprogramma, waarin extra zuurstof naar de organen wordt getransporteerd.

2. Vetverbranding
In dit gedeelte van de behandeling wordt er pure lichaamsenergie verbrand. In tien minuten aan de Sensethique machine verbruik je evenveel energie als wanneer je acht kilometer zou lopen.

3. Vetzuurafdrijving
In deze fase worden de vrijgekomen vetzuren en vrije radicalen afgedreven, zodat de afvalstoffen niet in de nieren opgeslagen worden en er geen spierpijn op kan treden.

Cellulitisbehandeling

Voor de cellulitisbehandeling word je gedurende 45 minuten aangesloten aan de Sensethique machine en worden alle lichaamsvreemde stoffen die zich als ketonen aan de vetmoleculen hebben vastgezet uit het lichaam verdreven. Dit gebeurt met behulp van het programma ‘zuurafdrijving’. Nabehandeling vindt plaats met de Sensethique emulsie.

Ultrasoundbehandeling

De ultrasoundbehandeling duurt 45 minuten en is bedoeld om spieren strak en plat te maken. Deze methode is onder andere zeer geschikt voor het verkrijgen van een platte buik, slanke bovenbenen en strakke heupen en bovenarmen.

Borstspierlifting

Het programma voor borstspierlifting beslaat 45 minuten en zal de borstspier snel en effectief kort, rond en bol maken. De spier die vanaf de tepel naar boven loopt wordt door dit speciale programma behandeld, waardoor de tepel omhoog komt en er een stevige, korte spier ontstaat. Hierdoor wordt de borst gelift en ziet hij er voller en strakker uit.

 

Wil je meer weten over de behandelingen?  Neem dan contact op met één van de Sensethique lifestyle vestigingen.   

Product's Reviews
Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
Goede service.
Echt een eye opener! Nu weet ik pas hoe je echt effectief kan afvallen. Hartstikke bedankt voor de hulp en de goede service!

Reviews Sensethique Amsterdam
Reviews Sensethique Amsterdam
Review door Klant Sensethique Amsterdam
Rating:
8 kilo afgevallen :).
Ik ben al 8 kilo afgevallen door het dieet en met de afslankapparatuur. Eerder is mij dit nog niet gelukt en ben daarom heel erg blij dat ik Sensethique heb

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Blij met het resultaat!.
Wauw wat een geweldige zaak. Ik ben 10 kilo afgevallen, het dieet is goed vol te houden en vind de afslankmachine erg prettig! Voelt echt alsof mijn huid weer mooier

Reviews Sensethique Krommenie
Reviews Sensethique Krommenie
Review door Klant Sensethique Krommenie
Rating:
Werkt echt! .
De afslankmachines van Sensethique werken voor mij echt geweldig! Ik zie dat ik hiermee slanker wordt en mijn huid strakker. En dat zonder te sporten! Ideaal!

Reviews Sensethique Den Haag
Reviews Sensethique Den Haag
Review door Klant Sensethique Den Haag
Rating:
Streefgewicht behaald .
Hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de goede hulp. Jullie ondersteunde mij vanaf het begin af aan tot het einde heel goed en dat waardeer ik echt. Ik ben hartstikke

Back to Top