Klantenservice: 020 - 771 90 53

Afslanken, afvallen Den Haag

Wil jij afvallen, mooier strak lichaam en woon je in Den Haag? Sensethique lifestyle heeft een afslankstudio in Den Haag die jou helpt om die extra kilo’s kwijt te raken. SensEthique gebruikt 3 verschillende manieren om het vetpercentage te verminderen, spieren te verstevigen en eventueel cellulite te verminderen.

 

Afslanken in afslankstudio Den Haag 

Bij Sensethique maken wij gebruik van verschillende professionele afslankapparatuur. Met deze afslankapparatuur kunnen wij op specifieke plekken op het lichaam, waar veel vetophoping is, op een effectieve manier het vet verminderen. Wij bieden verschillende soorten afslankapparatuur aan waaruit je kunt kiezen. Plan een intake gesprek bij Sensethique Eindhoven om te kijken welk afslankapparatuur bij jou past!

Naast de afslankapparatuur kan je een dieet volgen onder begeleiding van een diëtist. Dit dieet is koolhydraatarm en eiwitrijk. Het is een volwaardig dieet waar veel groente, fruit en eiwitrijke producten gegeten worden. Dit is de beste manier om van al die extra kilo’s kwijt te raken en weer een slank lichaam te krijgen.

Ook heeft Sensethique een assortiment aan afslankproducten om het afslanken nog gemakkelijkere en goed te laten verlopen. Zo hebben wij producten die de stofwisseling omhoog laten gaan, producten die verzadigen, light producten en superfoods die effectief zijn tegen verschillende kwaaltjes.

Kijk op onze webshop voor ons assortiment aan afslankproducten!

 

Schrijf je nu in om af te slanken bij afslankstudio Den Haag!

Afslankstudio Den Haag zal je persoonlijk begeleiden in het proces van het afslanken zowel fysiek als mentaal. 

 

Zuiderparklaan 252
2574 GL Den Haag
Nederland
 
Telefoonnr.: 06 - 42 58 39 07

Back to Top