Klantenservice: 020 - 771 90 53

Afslank Franchise Starten

Franchise afslank instituut beginnen met hoge omzet

Wilt u ook een eigen afslank instituut franchise beginnen met de mogelijkheid om een hoge omzet te genereren? Sensethique heeft de afgelopen 10 jaar toegewerkt naar de optimale franchise-formule, waarbij het succes van de franchisenemer voorop staat. 

Waarom een franchise starten? 

Met de beste apparatuur in combinatie met een breed assortiment aan unieke producten en een aantal interessante bij-verdiensten is een Sensethique franchise een van de meest economisch interessante in de (afslank-beauty)branche. 

Franchise promotie

Professionele begeleiding en promotie via nationale media zoals RTL4 en SBS6 programma's zorgen voor voldoende exposeer voor onze franchise nemers. Via Google promotie van onze website wordt er tevens gedacht aan u vindbaarheid op internet. Ook kunnen onze marketeers drukwerk en ander promotie materiaal ontwikkelen en helpen bij het opzetten van een lokale actie. Sensethique breid haar netwerk van promotie partners nog elk jaar uit.

Lage franchise investering

Sensethique heeft een uniek en zeer voordelig franchise concept. De meeste franchise filialen verdienen hun start investering al binnen het eerste jaar terug.

Hoe kan ik een afslank franchise beginnen?

Om een succesvolle franchise te beginnen in de afslankbranche kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor. Ze geven u vrijblijvend meer informatie.

 

Back to Top